ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

«Πετυχημένος και φέτος ο διαγωνισμός της Forthnet»

  06.06.2012 12:55       1073

Ανακοινώθηκαν για δέκατη χρονιά φέτος οι νικητές των επάθλων Forthnet και Forthnet Rookie of the year της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 στο πόλο. Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι αθλητές Αλέξανδρος Γούνας και Μανώλης Σολανάκης αντίστοιχα.

Ο ειδικός συνεργάτης της Forthnet Sports Events, κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αναφορικά με το θεσμό:

«Για άλλη μια χρονιά ο θεσμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική και φέτος, τόσο από την πλευρά καλής παρουσίας όσο και από την πλευρά της οργάνωσης. Ο θεσμός αυτός βοήθησε για ακόμα μια φορά σε αυτό που ονομάζουμε “star system” του πόλο, ώστε να αναδείξει κάποια νέα παιδιά στο επίπεδο ανδρών και γυναικών. Όσον αφορά τις γυναίκες, τα βραβεία θα δοθούν για δεύτερη φορά φέτος, αφού βέβαια ολοκληρωθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1».

Τέλος, ο κ. Τριανταφυλλίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τους δημοσιογράφους που είχαν όλη την επιμέλεια σχετικά με τα θέματα της βαθμολογίας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ                                 

Νίκος Χαραλαμπόπουλος