ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πιο ψηλά, πιο δυνατά..

  07.04.2012 13:14       886

Μέσω των λογαριασμών τους σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξαν μερικοί διεθνείς να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για την πρόκριση στους Ολυμιακούς αγώνες του Λονδίνου. Εφόσον δεν βρίσκονται κοντά μας, αλλά στο Έντμοντον, το διαδίκτυο ήταν το μέσο με το οποίο οι θριαμβευτές του Καναδά μετέδωσαν τα συναισθήματά τους στους οπαδούς αυτής της ομάδας, οι οποίοι παρακολουθούν την προσπάθειά τους από την Ελλάδα.

Από τους πλέον δραστήριους ήταν ο Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος με διάφορες αναρτήσεις εκδήλωνε τη χαρά του: «Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα ο επόμενος στόχος:πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά...LONDON 2012!», ήταν το μήνυμα του, ενώ νωρίτερα ανέβασε και ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, «Είναι στιγμές», πιθανώς για τις στιγμές που βίωσε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αποφασισμένος ήταν για την πρόκριση ο Κώστας Μουρίκης όπως φαίνεται από τα όσα έγραψε: «Αφού το έβλεπα... Λονδίνο σου ερχόμαστε», δηλώνει με ανυπομονησία ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος στη συνέχεια δημοσίευσε ένα άρθρο ιστοσελίδας για την επιτυχία της ομάδας, όπως και δύο φωτογραφίες παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες

Σε Ολυμπιακό πνεύμα και ο Γιώργος Αφρουδάκης. Το «κανόνι» της εθνικής, που σημείωσε 4 γκολ απέναντι στον Καναδά, μετά την πρόκριση της ομάδας μας ανέβασε μία φωτογραφία με το σύμβολο των Ολυμπιακών αγώνων.

Το αδιαχώρητο έγινε βέβαια και με τα μηνύματα από κοντινούς ανθρώπους, φίλους, συγγενείς ή απλούς φιλάθλους οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στους διεθνείς και να δηλώσουν την αμέριστη στήριξή τους προς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα και να ευχηθούμε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη και γεμάτη επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος