ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Αντριτς

Πήραμε ένα μάθημα

  10.01.2012 22:59       1339

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας 100% κι αν αυτό δεν συμβαίνει το πληρώνουμε». Αυτό τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Αντριτς μετά την ήττα της εθνικής ανδρών από την Ισπανία στην δεύτερη ημέρα του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών στη Χίο.

Ο Αντριτς μίλησε για τα εύκολα γκολ που δέχτηκε η Εθνική μας λόγω των ατομικών λαθών στην άμυνα και τόνισε ότι από αυτά πήραν ένα γερό μάθημα οι διεθνείς μας για να μην τα επαναλάβουν στις επίσημες διοργανώσεις. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δήλωσε: «Είχαμε σχετικά καλή απόδοση στην επίθεση, αλλά ενώ δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ, οι αντίπαλοί μας πετύχαιναν εύκολα το στόχο διότι τους δίναμε εμείς το δικαίωμα. Εγιναν πολλά λάθη στην άμυνα και στα ίσα και στον λιγότερο, αρκετά από αυτά ήταν ατομικά και αβίαστα. Πήραμε το μάθημά μας και θεωρώ ότι δεν πρόκειται να τα επαναλάβουμε. Καλύτερα να γίνονται σε αυτά τα ανεπίσημα παιχνίδια τα λάθη και οι ήττες και να κερδίζουμε αυτές τις μεγάλες ομάδες – όπως την Ισπανία – στις επίσημες διοργανώσεις. Είμαι ευχαριστημένος και από τους πιο νεαρούς παίκτες. Ολοι είναι σε καλό δρόμο, αλλά θα αναγκαστώ να πάρω μόνο 13 στο ευρωπαϊκό.».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν πάλι οι Γιώργος Αφρουδάκης και Ντόσκας ο Αντριτς είπε: «Δεν με ανησυχεί. Συμβαίνουν αυτά και πρέπει να προστατευτούν».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΗΣ