ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε ισοπαλία στο φινάλε ο ΓΣ Περιστερίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, 10-10 στο Σεράφειο (pics)

  02.12.2023 20:31       9697

Ύστερα από ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, ο ΓΣ Περιστερίου πήρε την ισοπαλία 10-10, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 14η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, με κερδισμένο τον Παναθηναϊκό που εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση στη βαθμολογία, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία (23 β.) με τους Περιστεριώτες.

Από την πλευρά του, ο Απόλλων, πήγε στους 31 βαθμούς και είναι 2ος, ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο κόντρα στο ΝΟ Πατρών που θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο ίδιο κολυμβητήριο.

Την ισοφάριση για τον ΓΣΠ πέτυχε ο Πρέκας, στα 6 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Μετά το τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε ένταση μπροστά από τη γραμματεία. Ο έφορος του Απόλλωνα και ο προπονητής (Αγγελάκης Γιώργος και Δεληγιάννης Νίκος), διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αποφάσεις των διαιτητών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρώτα δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο έφορος. Ζητήσαμε να απομακρυνθεί ο προπονητής πράγμα που δεν έκανε και συνέχισε λεκτική επίθεση προς τον παρατηρητή, τους διαιτητές και τον αλυτάρχη λέγοντας “Ντροπή και ποιοι νομίζετε ότι είστε που μοιράζετε τις κάρτες αν θα κοιμηθείτε εύκολα το βράδυ” και στη συνέχεια δέχθηκε κόκκινη κάρτα».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-10

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 2-2, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αμαγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 2, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Κατσώνης, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής