ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε και το ντέρμπι για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, 9-7 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό και «14 στα 14»

  16.03.2024 17:17       912

Λίγες μέρες μετά την ευρωπαϊκή επικράτηση επί του μεγάλου αντιπάλου του και την πρόκριση στο F-4 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τον Λαιμό και στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών, επί του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Οι ερυθρόλευκες του Πειραιά επιβλήθηκαν με 9-7 επί των κοριτσιών του ΝΟΒ και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα, φυσικά, εξακολουθούν να διατηρούν το απόλυτο των νικών, με “14 στα 14” και να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής (42 β.). Ο ΝΟΒ, με 34 βαθμούς, μοιράζεται την 3η θέση με τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson.

Με βασικό όπλο την άμυνα και τη Χυδηριώτη αιχμή του δόρατος στην επίθεση, οι Πειραιώτισσες πήραν σημαντικό προβάδισμα, μέχρι και 8-3 στο τρίτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το ματς, μέχρι το τελικό 9-7 υπέρ τους.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-2, 4-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου, Κρασσά, Σλίκινγκ 1, Πάτρα Μ., Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 1, Αγγελίδη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Χυδηριώτη 4, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη, Πλευρίτου Μαργ., Σάντα 1, Πλευσίτου Βας. 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής