ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας ο ΓΣ Περιστερίου, 5-1 τον Υδραϊκό στην Ηλιούπολη

  23.04.2021 14:19       725

Ο ΓΣ Περιστερίου έκανε τη μεγάλη επιστροφή και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Λούδη νίκησε με 5-1 τον Υδραϊκό, στην τυπική έδρα του δεύτερου στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, την Παρασκευή (23/4) το μεσημέρι, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την Α' φάση των πλέι οφ, ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή (25/4, 19.30) στην έδρα του ΓΣΠ, στο κολυμβητήριο της Χωράφας και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση στη β' φάση (ημιτελικά) όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τον τερματοφύλακά του Καραμπέτσο σε μεγάλη μέρα, η ομάδα του Περιστερίου περιόρισε στο ελάχιστο τα ατού του αντιπάλου και βρίσκοντας λύσεις σε καθοριστιά σημεία του αγώνα, έφτασε στην επικράτηση. Να σημειώσουμε ότι ο Υδραϊκός δεν είχε στον πάγκο ούτε τον προπονητή Μάκη Βολτυράκη, ούτε τον συνεργάτη του Αντώνη Βλοντάκη, λόγω τιμωρίας στον προηγούμενο αγώνα. Προβλήματα υπήρξαν με τα χρονόμετρα και διακοπές εξαιτίας αυτών. Στο 2.04 πριν από τη λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο, για έντονη διαμαρτυρία, ο Φώσκολος του Υδραϊκού.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-5

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 1-1, 0-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 1, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Χατζηγούλας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόοουλος, Μπιτσάκος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής