ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός, 9-8 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Πειραιά

  07.05.2019 20:28       867

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 9-8 του ΝΟ Βουλιαγμένης σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, τον πρώτο της σειράς των τελικών των πλέι οφ στον Πειραιά, που είχε έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ, με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν γιατί ανήκουν στην ελίτ της Ευρώπης. Έτσι έκαναν το 1-0 στις νίκες.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για το δεύτερο τελικό (9/5, 18:30) στο κολυμβητήριο του Λαιμού που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της σειράς (κρίνεται στις τρεις νίκες).

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε πολλές φορές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο μισό του αγώνα ανήκε στον Ολυμπιακό που ξέφυγε και με 9-7. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν στο ένα γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν κάτι περισσότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-5, 2-1, 2-1, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Κανετίδου, Παπαναστασίου Δ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής