ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε την ισοπαλία στο φινάλε ο Πανιώνιος, 7-7 στα Χανιά

  13.01.2018 17:25       462

Ισόπαλο 7-7 έληξε το παιχνίδι στο κολυμβητήριο των Χανίων, ανάμεσα στον τοπικό ΝΟ Χανίων και τον Πανιώνιο, για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και το κέρδος ήταν για τους Νεοσμυρνιώτες, διότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 7-5 και κατάφεραν να πετύχουν την επιστροφή και να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας.

Από το δεύτερο οκτάλεπτο οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν κα προηγηθούν με 4-2 και 5-3, ενώ στο φινάλε της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 7-5. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και μείωσε με τον Χρήστο Κουτσιαλή σε 7-6, ενώ ο Θεοδόσης – Παπαλουκάς ισοφάρισε στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου (7-7). Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 0.03, τα Χανιά είχαν τριπλό παραπάνω, χωρίς όμως να προλάβουν να σκοράρουν, αφού ο Πρωτονοτάριος πραγματοποίησε την απόκρουση που έδωσε το βαθμό στον Πανιώνιο. 

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λενεντάκης, Φλώρος Αν. Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊζτής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής