ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα ο Εθνικός, 16-11 τον Παναθηναϊκό

  02.11.2019 18:33       707

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Εθνικός, καθώς επικράτησε με 16-11 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", το απόγευμα του Σαββάτου (2/11).

Οι κυανόλευκοι του Φάνη Κουντουδιού επέβαλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν 7-2 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, σε ένα ματς με ανοιχτές άμυνες, ήρθε το τελικό 16-11.

Το ντεμπούτο του με τους πράσινους έκανε ο Αμερικανός Τζέσε Σμιθ που αναμένεται να βοηθήσει στη συνέχεια το "τριφύλλι", που παραμένει στη τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Οι Κουτσιαλής, Παπαδόγκωνας και Πρωτοψάλτης πέτυχαν από 4 γκολ για τον Εθνικό, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού ο Πανταζόπουλος σκόραρε 6.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16-11

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 5-4, 4-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλούκας, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 4, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 4,  Χονδροκούκης 4, Πρωτοψάλτης 1, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος Δ., Μπελέσης 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 1, Χατζηστεφάνου 3, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 6, Παπαδημητρίου Αλ., Γκαράνης, Σμιθ 1, Κατσαγούνος Γ., Σαλτερής, Μοσχοβέλης, Εγνατιάδης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής