ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΜΙΤΙΝΓΚ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ"

Εισιτήριο για Τόκιο ο Κρίστιαν Γκολομέεβ στα 50μ ελεύθερο, Ρεκόρ Παγκορασίδων Α' η Αγάπη Χάρα στα 50μ πρόσθιο

  17.05.2019 21:14       2375

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησαν οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Ακρόπολις" την Παρασκευή (17/5) στο ΟΑΚΑ, με τον Κρίστιαν Γκολομέεβ να πιάνει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 50μ ελεύθερο, ενώ η Αγάπη Χάρα σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ πρόσθιο στην κατηγορία παγκορασίδων Α'.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας επίδοση 21.83, που ήταν και η καλύτερη φετινή του.

Η Αγάπη Χάρα, στα 50μ πρόσθιο, κολύμπησε σε χρόνο 33.59, σημειώνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία παγκορασίδων Α'.

Οι αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο και την Κυριακή με ώρε ένραξης τις 09.00 (προκριματικά) και τις 18.00 (τελικοί).

Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ αναφέρθηκε στην επίδοσή του, καθώς και στους στόχους που έχει θέσει με τον προπονητή του Άκη Οικονόμου:

 

Με τη σειρά της, η Αγάπη Χάρα εστίασε στο Πανελλήνιο ρεκόρ της και μίλησε για τους στόχους της, ενώ ο προπονητής της, Κώστας Τοκμετζίδης τόνισε πως η αθλήτρια έχει πολλές δυνατότητες:

Το παρών έδωσε και ο υπεύθυνος Sports Marketing της εταιρίας ένδυσης "Arena", Παναγιώτης Ρέτζιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία της εταιρίας με την Κολυμβητική Ομοσπονδία για την ένδυση όλων των Εθνικών ομάδων στα αθλήματα του υγρού στίβου:

Ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, μίλησε για την πολυετή διοργάνωση:

Με τη σειρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κραουνάκης, εστίασε στις δύο καλύτερες επιδόσεις της ημέρας:

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.