ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε το σπουδαίο "τρίποντο" ο Απόλλων Σμύρνης, 9-4 το Παλαιό Φάληρο στο Γουδή

  17.11.2018 20:42       712

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη σπουδαία νίκη στην έδρα του, στο κολυμβητήριο Γουδή, επί του Παλαιού Φαλήρου με 9-4, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανέβηκε ψηλά στη βαθμολογία, στην 5η θέση και στους 9 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη στηρίχθηκε στην πολύ καλή της άμυνα και τον εξαιρετικό, στο συγκεκριμένο ματς, τερματοφύλακά της Κώστα Γαλανίδη (ΦΩΤΟ 2), είχε σωστές επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία, πήρε από την αρχή ένα προβάδισμα και το αύξησε μέχρι το φινάλε.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 3.23 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου, οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης πέταξαν νερό στην πλάτη διαιτητή Γιώργου Σταυρίδη. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και μετά από σύσκεψη στη γραμματεία, παρουσία των εφόρων των ομάδων και εκπροσώπων της αστυνομίας, αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας και σε περίπτωση που ξαναγίνουν επεισόδια να διακοπεί το παιχνίδι σε βάρος του Απόλλωνα". Το ματς ξανάρχισε μετά από 5 λεπτά διακοπής και τελείωσε κανονικά.

Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά, επειδή δεν υπήρχαν σημαιάκια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-4

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 2-1, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόφ 4, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ., Μαυρωτάς Αρ., Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 1, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής