ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ OPEN WATER/ Κέλλυ Αραούζου

Πιστεύαμε πολύ στο ομαδικό

  14.09.2012 17:11       1043

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ομαδικό αγώνισμα των πέντε χιλιομέτρων στο Πιομπίνο της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα open water, η μοναδική γυναίκα της ελληνικής αποστολής, η Κέλλυ Αραούζου (φώτο), μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την μεγάλη επιτυχία της χώρας μας.

Αρχικά η νεαρή αθλήτρια είπε: «Προσωπικά ζω πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Είναι το δεύτερο μετάλλιό μου σε αυτό το αγώνισμα, στη δεύτερη συμμετοχή μου, σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών. Η προσμονή ήταν τεράστια και από τους τρεις μας».

Στην συνέχεια τόνισε: «Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε από την πολύ καλή συνεργασία όλων μας. Από ΄κει και πέρα οι αγώνες δεν τελείωσαν, καθώς αγωνίζομαι και αύριο στο ατομικό 5άρι και πιστεύω πως θα έχω μια καλή παρουσία».

Τέλος, ευχαρίστησε τον προπονητή της, την Ομοσπονδία και τους κοντινούς της ανθρώπους. «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Νίκο Γέμελο, τον συνεργάτη του, Στέλιο Φιλόπουλο, την Ομοσπονδία καθώς και την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους, οι οποίοι με στηρίζουν σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε και που οι αρμόδιοι φορείς κάνουν τις συνθήκες για την κολύμβηση όλο και χειρότερες με τα κολυμβητήρια να κλείνουν το ένα μετά το άλλο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος