ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Θεοδώρα Γιαρένη

Πιστεύω πως θα είμαι στη σκυταλοδρομία

  10.05.2012 16:47       1362

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της Θεοδώρας Γιαρένη στο μίτινγκ της Μπάνια Λούκα και αυτός είναι ο λόγος που αισιοδοξεί για τη συμμετοχή της στην εθνική ομάδα της σκυταλοδρομίας στο ερχόμενο Ευροπαϊκό πρωτάθλημα. Η νεαρή κολυμβήτρια παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και μίλησε για τις εμφανίσεις της στο πρόσφατο μίτινγκ, όπως και τις βλέψεις της για το Ευρωπαϊκό.

Παρακάτω οι δηλώσεις της:

Για τους αγώνες στη βοσνιακή πόλη: «Είχα μία καλή παρουσία στη Μπάνια Λούκα και πλέον πιστεύω πως θα είμαι στη σκυταλοδρομία για το Ευρωπαϊκό. Περιμένω να δω και μετά το Ακρόπολις που θα βγει η τελική απόφαση.

Για το πανευρωπαϊκό: «Πιστεύω θα τα πάμε καλά στο στο πανευρωπαϊκό ομαδικά, αλλά και ατομικά θεωρώ πως θα έχω καλή επίδοση. Προπονούμαι αρκετά αυτές τις μέρες. Έπειτα θα ξεκουραστώ και μετά θα ξεκινήσω προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς».

Για τις συνθήκες προετοιμασίας της: «Στη Μπάνια Λούκα η προπόνηση ήταν πολύ καλή. Στην προετοιμασία που κάνω στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, αν και οι υποδομές μας είναι σαφώς κατώτερες από αυτές του εξωτερικού».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος