ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / Πέτρος Φυρίγος

Πιστεύω πως θα γίνουν καλοί αγώνες

  29.06.2012 18:41       903

Ξεκινάει από αύριο το ΟΠΕΝ καταδύσεων Γ’ και Δ’ Κατηγοριών, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά, με 60 αθλητές από 6 σωματεία. Με αφορμή την διεξαγωγή αυτού του ΟΠΕΝ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Φυρίγος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τους εν λόγω αγώνες.

«Είναι ο τελευταίος αγώνας όσον αφορά την σεζόν στην Ελλάδα, και θα πραγματοποιηθεί με πολύ μεγάλη συμμετοχή» σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Φυρίγος συνεχίζοντας «Πιστεύω πως θα γίνουν καλοί αγώνες και για την ΟΠΕΝ κατηγορία. Τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, που μέσα σε αυτούς αγωνίζονται και οι νέοι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αυστρία».

Για τις προσδοκίες του από τους αγώνες, είπε: «Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι αθλητές, αφού είναι το τελευταίο test event. Από την ΟΠΕΝ κατηγορία ξεχωρίζει ο Στέφανος Παπαρούνας, ενώ από τις γυναίκες η Ελένη Κατσούλη και η Ιουλιάννα Μπανούση, δηλαδή οι τρεις αθλητές της Εθνικής ομάδας».

Τέλος για τον Στέφανο Παπαρούνα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς, είπε: «Είναι ο τελευταίος αγώνας του Στέφανου πριν την προετοιμασία μας που ξεκινά στις 16 Ιουλίου, και θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, ώστε να δουλέψουμε στην συνέχεια».

Στην φωτογραφία ο Στέφανος Παπαρούνας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος