ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

«ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ»/ ΙΤΕΑ Εντατικές προετοιμασίες για το σπουδαίο τουρνουά

  30.07.2015 15:05       972

Τις πρώτες επαφές για το 15ο διεθνές τουρνουά «Πυθία Καπ» είχαν μέλη της ΚΟΕ με ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιτέα το τριήμερο 7-9 Αυγούστου.

Είναι η πρόβα τζενεράλε για την Εθνική μας ομάδα Νέων γυναικών, πριν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο της αντίστοιχης κατηγορίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, το διάστημα 17-23 Αυγούστου.

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ .Γιώργος Κατσαρός και ο διευθυντής της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χριστοφοράτος συνομίλησαν με τους αρμόδιους φορείς, με προεξάρχοντα τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη, συζητώντας τις πρώτες λεπτομέρειες στη σπουδαία διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην όμορφη πόλη της Φωκίδας .

Ο κ. Κατσαρός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Βρεθήκαμε στην πόλη της Ιτέας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες μιας σπουδαίας διοργάνωσης για την περιοχή και για το πόλο συνολικά. Το κολυμβητήριο της Ιτέας, στολίδι για τη Φωκίδα θα φιλοξενήσει ένα σημαντικό γεγονός για την Εθνική μας Νέων γυναικών, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο, που θα γίνει στο Βόλο. Όλα δείχνουν ότι η συνεργασία μας με τον κ. Μπακογιάννη, με το Δήμο Ιτέας και με όλους όσους θα δουλέψουν θα είναι για μία ακόμη χρονιά εξαιρετική».

*Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 25 Ιουλίου, στο Αγρίνιο,  40ήμερο μνημόσυνο, στη μνήμη του αείμνηστου λογιστή της ΚΟΕ, Φάνη Κουσαρίδα, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό. Από πλευράς ΚΟΕ, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος  κ. Κατσαρός, και τα μέλη του ΔΣ, κ. Άννα Μαρκοπούλου και  κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ