ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / 18ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ

Ευχαριστημένες για το αποτέλεσμα του Τελικού στο Τεχνικό Ντουέτο, Πλατανιώτη και Παπάζογλου

  14.07.2019 15:38       518

Αποστολή ΠΣΑΤ: Νίκος Γκομώλης

Το Ντουέτο στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και την Εβελίνα Παπάζογλου, τερμάτισε στην 9η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος, την Κυριακή (14/7), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, μετά το τέλος του τελικού, δήλωσε στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ Νίκο Γκομώλη τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε το μπράβο από την προπονήτριά μας. Ήταν αρκετά βελτιωμένη η εκτέλεσή μας, περάσαμε τη Γαλλία έτσι όπως έπρεπε να γίνει , είμαστε ελάχιστα πίσω από την Αυστρία αλλά το θέμα είναι ότι το ντουέτο μας δεν το έχουμε δουλέψει καθόλου φέτος. Έχουμε αφοσιωθεί στο ομαδικό αφού αυτός είναι ο στόχος μας αφού θέλουμε να προκριθούμε με το ομαδικό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο , οπότε όλος ο χρόνος της προπόνησης πηγαίνει εκεί. Άρα με τόσο λίγη δουλειά τα πήγαμε πάρα πολύ καλά».

Με τη σειρά της, η Εβελίνα Παπάζογλου δήλωσε: «Είμαστε αρκετά ευχαριστημένες από την απόδοσή μας σε σχέση με τον προκριματικό μας δίνει πολύ θάρρος να δουλέψουμε στο μέλλον και να βάλουμε καινούργιους στόχους για την επόμενη χρονιά. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: Ν.β.Χ.