ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πλήρης δράση σ' όλους τους ομίλους

  13.04.2013 22:49       987

Άνοιξε σήμερα η αυλαία των αγώνων και στους υπόλοιπους τέσσσερις ομίλους (από τους πέντε που γίνονται αυτή την εβδομάδα) της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων. Ετσι, θα υπάρξει πλήρης δράση σε πέντε ομίλους μέχρι και αύριο Κυριακή, οπότε και ολοκληρώνονται οι αγώνες για να μάθουμε τις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στην Τελική φάση (28-30/6). Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του Β' ομίλου Αττικής είχαν αρχίσει από χθες.

Σημειώνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα οι αγώνες του έκτου ομίλου, αυτού των Πατρών, από τον οποίο προκρίθηκε ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στους ομίλους:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης):

Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιά 20-2, Τρίτων Αμαρουσίου – Πανιώνιος 1-10.

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Νίκαιας):

ΓΣ Ηλιούπολης – Νηρέας Χαλανδρίου 4-7, ΝΟ Χίου – Ιωνικός Νίκαιας 5-12, ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣ Ηλιούπολης 18-3, Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Χίου 11-8.

Η Βαθμολογία: 1. ΑΝΟ Γλυφάδας 6 (2 αγ.), 2. Ιωνικός Νίκαιας 6 (2 αγ.), 3. Νηρέας Χαλανδρίου 6 (3 αγ.), 4. ΝΟ Χίου 0 (2 αγ.), 5. ΓΣ Ηλιούπολης 0 (3 αγ.).

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):

ΠΑΟΚ – Ηρακλής 2-16, Πανσερραϊκός – Ηρακλής 4-10, ΠΑΟΚ – Μακεδονικός 16-3.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):

ΟΕΑΝΑΒ – ΝΟ Λάρισας 6-5

ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κολυμβητήριο Χανίων):

ΝΟ Χανίων – ΝΟ Ρεθύμνου 7-10.

Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων θα το βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας μας ΑΘΛΗΜΑΤΑ / Υδατοσφαίριση / Προκηρύξεις.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής