ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ποδαρικό με όλα τα αστέρια της η Σερβία για την Εθνική Ανδρών

  30.12.2015 17:24       3991

Με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, το προσεχές Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016, φτάνει στην Αθήνα η αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών της Σερβίας για το κοινό καμπ προετοιμασίας με το δικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Βελιγράδι από 10 έως 23 Ιανουαρίου.

Στην αποστολή των Σέρβων περιλαμβάνονται 18 πολίστες, ανάμεσά τους όλα τα μεγάλα αστέρια της μεγάλης του πόλο σχολής, και 10 ακόμα άτομα, προπονητές, ιατρικό τιμ και υπεύθυνος Τύπου.

Οι 18 Σέρβοι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι: Γκόικο Πγιέτλοβιτς, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Ζίβκο Γκότσιτς, Σλόμπονταν Νίκιτς, Σάβα Ρατζέλοβιτς, Νίκολα Τζάκσιτς, Ντούσκο Πγιέτλοβιτς, Νεμάνια Ούμποβιτς, Βίκτορ Ράσοβιτς, Στράινια Ράσοβιτς, Άντρια Πρλαϊνοβιτς, Μίλος Τσουκ, Στέφαν Μίτροβιτς, Μίλαν Άλεξιτς, Ντούσαν Μάντιτς, Γκάβριλ Σούμποτιτς.

Θα τους συνοδεύουν ο επικεφαλής ομοσπονδιακός προπονητής Ντέγιαν Σάβιτς, οι συνεργάτες του Ζ. Πέτροβιτς (ασίσταντ κόουτς), Γ. Στεφάνοβιτς, Β. Παύλοβιτς, Σ. Τσίριτς, ο γιατρός Μαριάνοβιτς, οι φυσιοθεραπευτές Ράντοβιτς και Γιόβιτς, δημοσιογράφος Ντ. Στέφοβιτς και ο αρχηγός αποστολής Τσάνκοβιτς.

Η κοινή προετοιμασία, που θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 5/1/2016, θα περιλαμβάνει κοινές προπονήσεις πρωί και απόγευμα, αρκετά ανεπίσημα φιλικά και ένα επίσημο φιλικό που θα οριστεί από τους δύο ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Οι Σέρβοι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους την Τετάρτη στις 6/1.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής