ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ποιότητα και εμπειρία

  13.05.2021 15:40       680

Αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής 14 Μαΐου για την Βουδαπέστη η αποστολή της Εθνικής ομάδας κλασικής κολύμβησης προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγρική πρωτεύουσα, οι αγώνες του οποίου αρχίζουν την Δευτέρα 17 Μαΐου.

Τους κολυμβητές και της κολυμβήτριες συνοδεύουν πέντε ομοσπονδιακοί προπονητές, μεταξύ των οποίων και ο κύριος Παναγιώτης Βελέντζας. Αναφερόμενος στους στόχους και τις επιδιώξεις της συγκεκριμένης αποστολής ο Παναγιώτης Βελέντζας υποστηρίζει ότι η δεκα οκταμελής αποστολή διαθέτει εμπειρία και ποιότητα, στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχίες την ελληνική κλασική κολύμβηση.

«Σε αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα - υποστηρίζει - οι κολυμβητές/τριες μας θα διεκδικήσουν τις υψηλότερες διακρίσεις. Η ομάδα μας έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, διαθέτει παγκόσμιους πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης και θέλω να πιστεύω ότι θα ήμαστε έτοιμοι για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του καθενός αλλά και να τοποθετήσουμε την ελληνική κολυμβηση ψηλά στον ευρωπαϊκό χάρτη. Εύχομαι καλη επιτυχία σε όλους και να γυρίσουμε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Τα μέλη της αποστολής ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ