ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ράνκο Πέροβιτς

Πολύ διαφορετικά τα πράγματα τον Ιούλιο

  27.03.2013 20:38       680

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι, στάθηκε σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαυροβουνίου, Ράνκο Πέροβιτς, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, όπου η ομάδα του επικράτησε με 8-9 στον Πειραιά. Ο Μαυροβούνιος προπονητής, αναφέρθηκε επίσης στο σημερινό παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει γι’ ακόμη μια φορά την ελληνική ομάδα, λέγοντας:

«Το σημερινό παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με φιλικό θα έλεγα. Ήρθαμε με πολλές απουσίες βασικών παικτών και με νεαρά παιδιά στο ρόστερ. Και η Ελλάδα είναι μια νεανική και ανανεωμένη ομάδα που τώρα οικοδομείται. Οι νέοι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά, όπως και αυτοί της Ελλάδας. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος παιχνιδιού του Γιάννη Φουντούλη.

 Ήταν λοιπόν ένας αγώνας προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες εν όψει του Παγκοσμίου της Βαρκελώνης. Εκεί αντιμετωπίζουμε στον πρώτο μας αγώνα την Ελλάδα και θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά τότε, καθώς και εμείς, αλλά και η ελληνική ομάδα θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι και δυνατοί. Η Ελλάδα είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αφού και πέρυσι που την αντιμετωπίσαμε αρκετές φορές, μας δυσκόλεψε.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Ιούλιο, υπάρχουν 6-7 πολύ δυνατές ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το μετάλλιο, όπως η Κροατία, η Σερβία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ισπανία και οι Η.Π.Α. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου, αλλά ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος