ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βελέντζας

«Πολύ ελπιδοφόρα παρουσία»

  26.01.2016 14:39       1299

Ο Παναγιώτης Βελέντζας, ο συνοδός προπονητής των Ελλήνων κολυμβητών και κολυμβητριών που έλαβαν μέρος στο μίτινγκ «Golden Tour» στην Νίκαια της Γαλλίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την παρουσία των αθλητών και χαρακτήρισε πολύ θετική την εμφάνισή τους. Oι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά δύο χρυσά, επτά αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια, ενώ έλαβαν μέρος οι Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Νίκος Σοφιανίδης, Ανδρέας Βαζαίος και Άννα Ντουντουνάκη.

Ξεκινώντας, ο κ. Βελέντζας ανέφερε:

«Θεωρώ ότι η εμφάνιση όλων μας των αθλητών ήταν πάρα πολύ καλή. Όλοι τους κολύμπησαν πολύ γρήγορα και ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, τόσο σε σχέση με τους Γάλλους κολυμβητές όσο και με τους ξένους. Τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας και οι τελικοί στους οποίους προκρίθηκαν καταδεικνύουν την επιτυχημένη παρουσία μας. Οι επιδόσεις των κολυμβητών και των κολυμβητριών μας είναι πολύ καλές για την εποχή και γενικά είχαμε μια πολύ ελπιδοφόρα παρουσία».

Αναφορικά με το τι ξεχώρισε από τους αγώνες στην Νίκαια, ο κ. Βελέντζας υποστήριξε:

«Ξεχώρισα την ομαδικότητα των κολυμβητών μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί από πλευράς συνεργασίας και εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο υψηλός ανταγωνισμός και η δυναμικότητα που είχαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριές μας στους τελικούς, κάτι που φαίνεται και από τα μετάλλια που κατακτήσαμε και τις διαφορές με τις οποίες αυτά επιτεύχθηκαν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ