ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Εβελίνα Παπάζογλου

«Πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή μας στο Πόζναν»

  21.05.2013 15:04       1175

ΦΩΤΟ: Η Εβελίνα Παπάζογλου στον τελικό του Σόλο

Η Εβελίνα Παπάζογλου ήταν εκείνη που έλαβε μέρος σε όλους τους τελικούς των αγωνισμάτων που συμμετείχε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, που διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας (15-19 Μαΐου).

Η νεαρή πρωταθλήτριά μας, συγκέντρωσε 154,0389 βαθμούς στην προσπάθειά της στον τελικό του Σόλο, καταλαμβάνοντας της 6η θέση, ενώ αναδείχθηκε 5η σε Ντουέτο, Ομαδικό και Κόμπο με τα ελληνικά χρώματα.

Η 18χρονη διεθνής μας προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, δείχνοντας ικανοποιημένη με την απόδοση της ίδιας και των συμπαικτριών της στο Πόζναν, ενώ έκλεισε αναφερόμενη στον επόμενο μεγάλο στόχο της για φέτος:

«Θεωρώ πως εκτελέσαμε τα προγράμματά μας όσο καλύτερα μπορούσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου για τις εμφανίσεις μου στην Πολωνία, αλλά και από τις προσπάθειες όλων μας.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες γιατί δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Επίσης και οι προπονήτριές μας έδειξαν πως είναι αρκετά ευχαριστημένες με την απόδοσή μας.

Ο αμέσως επόμενος μεγάλος στόχος μου είναι τα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, μία καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον Ιούλιο, ώστε να πλασαριστούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος