ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Πολύ καλές εντυπώσεις η Εθνική Νέων Ανδρών, 8-2 την Ιταλία σε φιλικό.

  23.07.2017 20:46       814

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών που στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας νίκησε σε φιλικό παιχνίδι με 8-2. Το παιχνίδι έγινε στο κολυμβητήριο του Γέρακα, στο ενδιάμεσο του μικρού και του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος των μίνι παίδων.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Όμως ένα πεντάμετρο του Παπαναστασίου και ένα γκολ του Νικολαΐδη στον παραπάνω έδωσαν το προβάδισμα στην Εθνική μας ομάδα στη λήξη της πρώτης περιόδου (2-0).

 

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου οι Ιταλοί μείωσαν σε 2-1 σε παίκτη παραπάνω, όμως η Εθνική μας απάντησε με δύο γκολ στις αμέσως επόμενες επιθέσεις με Γαρδίκα και Παπαναστασίου, κάνοντας το 4-1. Το ημίχρονο έκλεισε με την Εθνική μας μπροστά στα 4 γκολ, χάρη σε τέρμα του Γιαννόπουλου από την περιφέρεια (5-1).

 

Στην τρίτη περίοδο οι Ιταλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η άμυνα της Εθνικής μας και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουρούβανης ήταν εξαιρετική και διατήρησαν τη διαφορά στα 4 γκολ (6-2).

 

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτες του Τεό Λοράντου συνέχισαν την εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία και με δύο γκολ του Παπαναστασίου (5 στον αγώνα) στα τελευταία τρία λεπτά έφτασαν τη διαφορά στα έξι γκολ για το τελικό 8-2.

 

Η Εθνική μας είχε 2/5 στον παραπάνω, ενώ οι Ιταλοί 1/4.

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 8-2

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 1-1, 2-0

 

Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Σιορδίλης, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 1, Δελαγραμμάτικας, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 5, Γιαννόπουλος 1, Μουρατίδης, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Τσολακούδης, Καπετανάκης, Κουρούβανης, Κάκαρης, Μασμανίδης

 

Ιταλία (Φερντινάντο Πέσι): Νίκοσια, Γκουίντι, Ματσιόνι, Καμποπιάνο, Πιόμπο, Νοβάρα, Γκουεράτο 1, Πούτσιο, Μετσαρόμπα, Κανέλα 1, Σάντσεζ, Ντελ Μπάσο, Ντε Μικέλι, Μορέτι

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ