ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Κατσαρός

Πολύ καλοί παρά τις αντιξοότητες

  02.07.2012 17:28       1294

Αναφορικά με το Μεσογειακό της Τορεβέχια, εκτός από τον προπονητή Θανάση Σαρρή, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Αντιπρόεδρος αυτής, κύριος Γιώργος Κατσαρός.

Ο κύριος Κατσαρός αναφέρθηκε στις δυσκολίες στην Ελλάδα, με τα κλειστά κολυμβητήρια, που όμως δεν επηρέασαν την μεγάλη προσπάθεια των μικρών αθλητών μας για διάκριση. Επιπροσθέτως έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα που αφορά αυτά τα παιδιά, για το μέλλον τους στις μεγαλύτερες Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία θέλει να συγχαρεί τα παιδιά της ελληνική αποστολής, που παρόλο που ήταν ολιγομελής  και με το 60% των κολυμβητηρίων στην Ελλάδα να ήταν κλειστά, έδειξε ένα αξιόλογο πρόσωποστην πλειοψηφία της. Αυτά τα παιδιά, έδειξαν πως με την πάροδο των χρόνων, μπορεί να γίνουν οι κολυμβητές που θα πλαισιώσουν της εθνικές εφήβων-νεανίδων, καθώς και τις εθνικές ανδρών-γυναικών ώστε να συνεχίσουμε την παράδοσή μας. Αυτήν την παράδοση, που τα τελευταία χρόνια μας έχει κατατάξει στις δυνάμεις της κολύμβησης. Με την βοήθεια της Πολιτείας, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Τέλος, ευχαρίστησε όσους πήραν μέρος στο Μεσογειακό πρωτάθλημα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, και στα παιδιά των 4 επί 100μ. Ελεύθερο, που κατέλαβαν τη 2η θέση πίσω από την Ιταλία με επίδοση που αποτελεί νέο Παννελλήνιο ρεκόρ. Θα πρέπει να ευχαριστήσω και τους προπονητές που συνόδεψαν την ομάδα, Θανάση Σαρρή και Αλέκο Κοτρώτσο, αλλά και τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Ευαγγελάτο. Τέλος, θέλω να αναφέρω επίσης ότι η φιλοξενία ήταν άψογη, αλλά στο κολυμβητήριο συναντήσαμε πολλές δυσκολίες εξαιτίας της υγρασίας και της υπερβολικής ζέστης».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόποτλος