ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Νόρα Δράκου

«Πολύ πιο έτοιμη στην Ολυμπιάδα»

  09.07.2012 14:51       1451

Μετά την ολοκλήρωση του Γαλλικού πρωταθλήματος ΟΠΕΝ κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στο Παρίσι, η Νόρα Δράκου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία της στους αγώνες.

Η 20χρονη αθλήτρια του ΝΟΠ εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Α’ τελικό του αγωνίσματος των 50μ. ελεύθερο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με χρόνο 25.47. Στα 100μ. ελεύθερο αγωνίστηκε στον Β’ τελικό και τερμάτισε 1η με επίδοση 56.13.

«Το πρωτάθλημα στο Παρίσι ανήκε στην προετοιμασία μου εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι εντατικές προπονήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να βγω πολύ κουρασμένη στους αγώνες. Ειδικά στο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο περίμενα έναν χαμηλότερο χρόνο. Το 50άρι ήταν πιο καλό και μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο ευχαριστημένη από την επίδοσή μου», δήλωσε η ίδια.

Αναφορικά με την Ολυμπιάδα του Λονδίνου που πλησιάζει και τους στόχους της, η νεαρή κολυμβήτρια είπε: «Απομένουν τρεις εβδομάδες ξεκούρασης μέχρι τους Ολυμπιακούς. Πιστεύω ότι η παρουσία μου στο Λονδίνο θα είναι καλύτερη από εκείνη της περασμένης εβδομάδας στο Παρίσι και θα είμαι πολύ πιο έτοιμη. Μακάρι να βγει ένας καλός χρόνος κάτω από 25’’. Ας έρθει ό,τι καλύτερο». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος