ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Πολύτιμη ισοπαλία στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός, 9-9 με Φερεντσβάρος

  19.11.2021 20:46       503

Βρέθηκε ακόμα και κοντά στη νίκη, αλλά τελικά απέδρασε με τον έναν βαθμό - χρυσάφι από τη Βουδαπέστη η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που πήρε υπερπολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία 9-9 από τη Φερεντσβάρος, με χρυσό γκολ του Γενηδουνιά στο φινάλε του αγώνα για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (έχει πλέον δύο νίκες και μια ισοπαλία).

Το ματς ήταν δυνατό, με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με ένταση και σκληρές άμυνες σε μεγάλα διαστήματα και με συνεχείς ανατροπές. Οι Μαγυάροι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 3-1, όμως ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά και με 6-3, στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτο, αλλά η Φερεντσβάρος κατάφερε να το γυρίσει και να προηγηθεί 8-7 και 9-8. Στα 35 δευτερόλπετα πριν από τη λήξη, όμως, ο Ντίνος Γενηδουνιάς με μπάσιμο και δυνατό σουτ ισοφάρισε στο τελικό 9-9.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 5-3.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ζολτ Βάργκα): Ζάκονι, Νγίρι, Πολ 1, Μερκούλοφ 2, Βάμος 3, Ούμποβιτς, Φέκετε 1, Βίγκβαρι, Μόλναρ, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Μαθιόπουλος, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 1, Χρυσοσπάθης 1, Γκίλλας, Ζερδεβάς.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής