ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Πολύτιμη νίκη με Πάβισιτς το Παλαιό Φάληρο, διατηρείται στη 2η θέση του G2, 7-6 τον ΝΟ Χανίων

  09.03.2024 15:21       1223

Το Παλαιό Φάληρο, που προερχόταν από τη βαριά ήττα στη Χίο την περασμένη εβδομάδα, στο ξεκίνημα της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών, ήθελε την πολύτιμη νίκη στην έδρα του κόντρα στον ΝΟ Χανίων, για τη 2η αγωνιστική του G2 για να διατηρηθεί στην προνομιούχο 2η θέση της βαθμολογίας και την πέτυχε. Επιβλήθηκε με 7-6 και έφτασε στους 21 βαθμούς. Οι Χανιώτες που έψαχναν βαθμολογική ανάσα, πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και έμειναν στους 8 β. και στην προτελευταία θέση.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες, οι Φαληριώτες (που στερήθηκαν τις υπηρεσίες του τραυματία Ογκουστσάν) κατάφεραν, με αιχμή του δόρατος τον Βίτορ Πάβισιτς, που πέτυχε 6 γκολ, να πάρουν μια διαφορά δύο γκολ στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, 7-5. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 7-6, 1.06 πριν από τη λήξη, είχαν και μια ευκαιρία για ισοφάριση, αλλά δεν την πέτυχαν.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-2, 0-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Κυπραίος, Παπαδημητρίου, Δήμου Π., Καρακάσης 1, Πάβισιτς 6, Μάμμος, Δημακόπουλος, Καλής, Σάρρος, Κοντονής, Φλέγκας, Φλώρος, Λεμπέσης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 4, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 1, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Μπιτσάκης.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής