ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ποσό ρεκόρ, σε σχετική δημοπρασία, η Ολυμπιακή φόρμα της Βούλας Κοζομπόλη

  03.05.2020 21:45       1107

 Η πλέον δημοφιλής, αποδείχθηκε η Ολυμπιακή φόρμα της Αργυρής Ολυμπιονίκη του 2004 στην υδατοσφαίριση, Βούλας Κοζομπόλη, συγκεντρώνοντας στη σχετική δημοπρασία του προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά" το ποσό των 8.600 ευρώ.

Τα έσοδα που θα προκύψουν, από τις δημοπρασίες αυτές, θα κατατεθούν στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας για την ενίσχυση του αγώνα που δίνει η χώρα μας απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού COVID - 19.
H αθλητική φόρμα της προέδρου του Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεπέρασε και την υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη, από το «Ευρωμπάσκετ ’87», η οποία έφτασε τα 8.500€.

Την Ολυμπιακή φόρμα της Βούλας Κοζομπόλη, απέκτησε το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Ηθικής και Δεοντολογίας κ. Γιώργος Λενός.

Η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ μετά από αυτή την εξέλιξη δήλωσε: "Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και ως εκπρόσωπος όλων των συναδέλφων μου που αγωνίστηκαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λενό για την πράξη του αυτή, καθώς τόσο η δική μου φόρμα, όσω και τα αντικείμενα των υπόλοιπων σπουδαίων αθλητών αποτελούν κειμήλια της αθλητικής ιστορίας της χώρας μας, τα οποία θα παραμείνουν για πάντα σε αυτήν. Με την πράξη του αυτή ακόμη ο κ. Λενός επιβεβαιώνει, ότι είναι ένας μεγάλος ευεργέτης του αθλητισμού, με αυξημένο βαθμό κοινωνικής ευθύνης ιδιαίτερα την δύσκολη αυτή περίοδο".
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ