ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πράσινο φως για την τροπολογία περί Κινήτρων από τον κ. Αρβανιτόπουλο!

  23.03.2012 13:10       2380

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Κων / νο Αρβανιτόπουλο είχε χτες ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος με αντικείμενο τα Κίνητρα των Μαθητών – Αθλητών.

Η συζήτηση ήταν διεξοδική και έγινε σε άριστο κλίμα κατανόησης για τη σχετική τροπολογία που δεν είχε γίνει δεκτή στις αρχές του μήνα.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος είναι ένθερμος υποστηρικτής των ρυθμίσεων που προβλέπονται και όπως δήλωσε στον κ. Διαθεσόπουλο, θα κάνει από την πλευρά του αυτό που χρειάζεται, ώστε να βρεθεί η διαδικασία εκείνη με την οποία θα ξαναέλθει στη Βουλή για ψήφιση η σχετική τροπολογία, πριν την διάλυση της για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Όπως δήλωσε μάλιστα υπάρχει εξασφαλισμένη και η σύμφωνη γνώμη των κομμάτων.

Με την άκρως αυτή θετική εξέλιξη, η πρωτοβουλία της ΚΟΕ και του Προέδρου της Δημήτρη Διαθεσόπουλου, σε συνδυασμό με την κατανόηση, τη ζεστασιά και το ζωηρό ενδιαφέρον που επέδειξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, οδηγεί στην τακτοποίηση του σοβαρού αυτού προβλήματος που δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στον Ελληνικό Αθλητισμό τα τελευταία χρόνια.

«Στη χτεσινή συνάντηση με τον κ. Υπουργό, όπου συζητήσαμε διεξοδικά το ζήτημα, διαπίστωσα κατανόηση και βούληση να λυθεί το ζήτημα με τα Κίνητρα των Αθλητών – Μαθητών. Βρήκα αποδοχή και συγκατάθεση στο αίτημα μας, για άμεση νομοθετική ρύθμιση ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Αρβανιτόπουλο για την διάθεση και την αποφασιστικότητα που έδειξε, σε ένα θέμα που ταλανίζει τον Ελληνικό Αθλητισμό»., δήλωσε για τη συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας και τα αποτελέσματα της, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος (ΦΩΤΟ).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ