ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική

  13.08.2015 19:58       1606

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Μεσογειακό Κύπελλο Υδατοσφαίρισης, η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα 13-12 της Σερβίας.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική νίκη, καθώς η Σερβία είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτή τη διοργάνωση, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του κ. Χατζηθεοδώρου, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά "Κάναμε το καλύτερο δυνατό".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: ''Είμαστε ικανοποιημένοι από το την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Πιάσαμε εξαιρετικό ρυθμό κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού και σίγουρα το αποτέλεσμα κόντρα στη Σερβία είναι σημαντικό ως προς την αυτοπεποίθησή μας όμως έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε ακόμη. Το σημαντικότερο όλων, είναι πως τα παιδιά αν και έπαιξαν το 1ο ματς και οι Σέρβοι έχουν αρκετά επίσημα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κάλυψαν άριστα κ το κενό του Παπούκα. Από τη μεριά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν χαλαρώνουμε κ δεν πανηγυρίζουμε.''

Για την Εθνική μας σκόραραν: Σαρτζετάκης (3), Πρέκας (3), Καλογεράκος (3), Αργυρόπουλος (3), Αθυμαρίτης (1).

Από πλευράς Σερβίας: Ρεπάνοβιτς (1), Τόχολ (1), Γκβοζντάνοβιτς (1), Γκογκόφ (3), Ραντόγιεβιτς (1), Μανόλοβιτς (3), Ντράσοβιτς (2)

Αναλυτικά τα 8λεπτα: 4-4, 2-3, 4-2, 3-3

Αύριο η Εθνική δίνει το δεύτερο παιγνίδι της, απέναντι στη γειτονική Κύπρο στις 18:45.