ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ / ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρεμιέρα στην πρώτη Ημερίδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  17.10.2020 19:17       2463

Οι πρώτες Ημερίδες Ορίων της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησαν το Σάββατο (17/10) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, οι αγώνες διεξήχθησαν σε πέντε (5) γκρουπ σωματείων και τρία (3) Δημοτικά Κολυμβητήρια (Ιλίσιο, Αιγάλεω, Νίκαια), ενώ στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες έγιναν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με τις μισές ομάδες (οι άλλες μισές θα αγωνιστούν την ερχόμενη βδομάδα).

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κραουνάκης δήλωσε: "Έγινε σήμερα η αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς, χωρίς προβλήματα. Ο σκοπός της Ημερίδας να γίνει νωρίς ήταν για να βρουν οι αθλητές σιγά σιγά τον αγωνιστικό τους ρυθμό, λόγω της περίεργης κατάστασης με την πανδημία. Μείναμε ικανοποιημένοι από της διεξαγωγή και κυρίως από το πως ακολούθησαν όλοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Όλοι φορούσαν μάσκες, έγινε θερμομέτρηση, ενώ έγινε και καταγραφή όσων έμπαιναν στο κολυμβητήριο και είναι πολύ θετικό που ανταποκρίθηκαν τόσο καλά τα σωματεία, οι προπονητές και οι αθλητές".

Με τη σειρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαναστασίου, που βρέθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, ανέφερε: "Δεν έγινε κάποιο όριο, αλλά είναι λογικό, καθώς είναι πολύ αρχή ακόμα και οι αθλητές προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Θετικό ήταν ότι ακολούθησαν όλοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα".

Τα αποτελέσματα στη Νίκαια ΕΔΩ, στο Αιγάλεω ΕΔΩστη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ και το Ιλίσιο ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.