ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4Χ200μ επιφάνειας ο ΝΟ Χανίων

  12.07.2019 07:12       1966

Την Πέμπτη (11/7) πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση, στο Ιωνικό κολυμβητήριο Χίου, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στα 4Χ200μ επιφάνειας, ο ΝΟ Χανίων σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων με τον Βασίλη Χατζηδάκη, τον Κωνσταντίνο Λεδάκη, τον Μάριο-Στέργιο Ρινακάκη και τον Ιάσων Χίνο, οι οποίοι τερμάτισαν σε χρόνο 6:31.50. 

Συνολικά συμμετέχουν 480 κολυμβητές από 37 σωματεία της χώρας, δείχνοντας ότι το άθλημα έχει μεγάλη απήχηση και ανοδική πορεία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σαλταμανίκας ανέφερε τα εξής: «Η πρώτη ημέρα κύλησε πολύ καλά και θεωρώ ότι θα είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, κάτι που δείχνει ότι η Τεχνική κολύμβηση ανεβαίνει διαρκώς. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν καλές επιδόσεις αυτές τις μέρες, καθώς και στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων στην Αίγυπτο να έχουν καλή επιτυχία».

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καλαϊτογλίδης τόνισε: «Μετά το επιτυχημένο Ευρωαπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, συνεχίζονται οι καλές επιδόσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών, δείχνοντας ότι το μέλλον του αθλήματος προμηνύεται λαμπρό».

Τα αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.