ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Προάγει το άθλημα και πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας το «Oceanman» που γίνεται υπό την αιγίδα της ΚΟΕ

  30.05.2022 17:55       1367

Υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας θα γίνει ο αγώνας Open Water με την επωνυμία "Oceanman Greece" που διοργανώνει το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο η ΕΥΖΗΝ Greece, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και με την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, που έχει γίνει θεσμός, καθώς διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, προάγει το άθλημα και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και -το σημαντικότερο- πληροί όλες τις προδιαγραφές και κυρίως αυτές της ασφάλειας. Σημειώνουμε ότι, φέτος, ο τελικός της παγκόσμιας σειράς "Oceanman" θα γίνει στο Ρέθυμνο και οι διοργανωτές θα δώσουν τέσσερις wild card σε διεθνείς Έλληνες κολυμβητές.

Ο τεχνικός σύμβουλος Open Water στην ΚΟΕ Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Η ΚΟΕ στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος. Μας ενδιαφέρει να γίνουν καλοί αγώνες και να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και κυρίως οι προδιαγραφές ασφαλείας των αθλητών. Χαιρόμαστε που αυξάνονται οι διοργανώσεις του Open Water. Ιδιαιτέρως για το «Oceanman», είναι μια διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή και θα βοηθήσει και τους αθλητές υψηλού επιπέδου να μαζέψουν περισσότερες εμπειρίες στο άθλημα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής