ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προελαύνει ο Απόλλων Σμύρνης, ανέβηκε 2ος, 9-6 τον ΠΑΟΚ στο Γουδή

  05.01.2019 20:35       813

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ολοκληρώνει θριαμβευτικά το πρώτο του μισό.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη πέτυχε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της και ένατη συνολικά στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 9-6 του ΠΑΟΚ, στο κολυμβητήριο Γουδή, στο ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας των Απολλωνιστών) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Έτσι φτάνει στους 27 βαθμούς και ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας (έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό), καθώς εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο άφησε πίσω του 3ο.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-1 και στη συνέχεια, όταν πήρε προβάδισμα ο Απόλλων, αντιστάθηκε γερά στο ματς στο Γουδή, ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στο φινάλε υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου που έφτασε δίκαια στη νίκη, με κορυφαίους τους Ραμίρεζ, Μοσκόφ και Δερμιτζάκη, με τρία γκολ διαφoρά και το τελικό 9-6.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών επειδή, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Πριν από τον αγώνα, φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν συγκεντρωμένοι στην είσοδο του κολυμβητηρίου από την πλευρά της κερκίδας. Μετά από συννενόηση με την αστυνομία  και τον έφορο της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, οι φίλαθλοι διασκορπίστηκαν περιμετρικά και εκτός του κολυμβητηρίου".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ 9-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-2, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 3, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 1, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 1, Μανθόπουλος, Τάτσης, Βοζίκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής