ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Μανώλης Μυλωνάκης

«Πρόκληση η συμμετοχή δυνατών ομάδων»

  01.07.2014 12:59       543

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας άφησε άπαντες ικανοποιημένους στην Εθνική ομάδα ανδρών υδατοσφαίρισης. Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν, ενώ η ελληνική ομάδα πλέον στρέφει την προσοχή της στο «Σαμαρτζίδης Καπ», το τελευταίο δυνατό τεστ προετοιμασίας πριν από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης, βασικό στέλεχος της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τόσο για το πρώτο τεστ που ήταν επιτυχημένο στην Ισπανία, όσο και τις προσδοκίες των παικτών του Σάκη Κεχαγιά, από τη σημαντική διοργάνωση-θεσμό στη μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Ιουλίου στη Νέα Μάκρη.

«Αυτά τα τουρνουά αποτελούν για εμάς ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα, να αγωνιστούμε ενάντια σε πολύ καλές ομάδες και να δούμε τις δυνατότητες μας. Είχαμε μια καλή παρουσία στην Ισπανία, δείξαμε πως είμαστε συμπαγής ομάδα και ότι η δουλειά του προηγούμενου διαστήματος αποδίδει καρπούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολύ καλή αμυντική παρουσία και στην επίθεση προσπαθούμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Σίγουρα, το «Σαμαρτζίδης Καπ» είναι κατά πολύ δυνατότερο τεστ για εμάς. Βέβαια η ομάδα είναι κουρασμένη αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι πρόκληση η συμμετοχή πολύ μεγάλων ονομάτων ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μας».

Σημειώνεται ότι εκτός της Ελληνικής ομάδας, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία και η Σερβία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος