ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκρίθηκαν επτά στην Τελική φάση, εκκρεμούν τρεις

  22.02.2015 22:10       633

Οι επτά από τις δέκα ομάδες που παίρνουν την πρόκριση στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών έγιναν γνωστές απόψε με την ολοκλήρωση του συνόλου σχεδόν των αγώνων των τριών από τους τέσσερις ομίλους της Α’ (Προκριματικής) φάσης.

Απομένει να αναδειχθούν τρεις ακόμη ομάδες διότι: Εκκρεμούν δύο αγώνες στον Α’ Όμιλο Αττικής όπου ξέρουμε τους δύο πρώτους, αλλά περιμένουμε (από αυτούς τους δύο αγώνες που θα γίνουν την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη) να βγει ο 3ος στη βαθμολογία που θα προκριθεί απευθείας και ο 4ος που θα πάει στο μπαράζ με τον 4ο του Β’ Ομίλου Αττικής (που είναι σίγουρα ο Νηρέας Χαλανδρίου) απ’ όπου θα προκύψει άλλη μια πρόκριση. Εκκρεμεί επίσης ένας αγώνας στον Β’ Όμιλο Αττικής (Τρίτη 24/2, Ολυμπιακός – Ιωνικός) που δεν επηρεάζει όμως πράγματα όσον αφορά την πρόκριση, παρά μόνο την κατάταξη των τριών πρώτων. Τέλος, εκκρεμούν όλοι οι αγώνες του Ομίλου Κρήτης που θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο και εκεί θα προκύψει μια ακόμα ομάδα που θα συμπληρώσει τη 10άδα της Τελικής φάσης.

Οι επτά ομάδες που πήραν ήδη την πρόκριση είναι: ΝΕ Πατρών, Ηρακλής από τον Όμιλο Βόλου, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης από τον Α’ Όμιλο Αττικής, Ολυμπιακός, Τρίτων Αμαρουσίου και Ιωνικός από τον Β’ Όμιλο Αττικής.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου):

ΝΕ Πατρών – Πανσερραϊκός 10-2, ΝΟΒΑ – ΟΕΑΝΑΒ 9-16, Ηρακλής – ΝΕ Πατρών 0-5 χωρίς αγώνα (ο Ηρακλής δεν κατέβηκε σε αυτόν τον αγώνα στον οποίο μηδενίζεται και του αφαιρείται ένας βαθμός), Πανσερραϊκός – ΝΟΒΑ 16-8.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1.ΝΕ Πατρών 12

2. Ηρακλής 8

……………………………………….

3. ΟΕΑΝΑΒ 6

4. Πανσερραϊκός 2

5. ΝΟΒΑ 0

** Ο Ηρακλής και ο Πανσερραϊκός έχουν από έναν μηδενισμό και τους έχει αφαιρεθεί από ένας βαθμός.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Πειραιά, Γλυφάδας, Ν. Σμύρνης):

ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος 16-3, ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός Πειραιά 10-0, ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Βουλιαγμένης 1-18, Πανιώνιος – ΑΝΟ Γλυφάδας 3-13.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1.ΑΝΟ Γλυφάδας 12 (5 αγ.)

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 9 (5 αγ.)

3. Εθνικός Πειραιά 3 (4 αγ.)

4. Πανιώνιος 0 (4 αγ.)

5. ΓΣ Ηλιούπολης 0 (3 αγ.)

*** Εκκρεμούν: Τρίτη 24/2, Κολυμβητήριο Πειραιά: 20.30 Πανιώνιος – ΓΣ Ηλιούπολης, Τετάρτη 25/2, Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης: 20.30 ΓΣ Ηλιούπολης – Εθνικός Πειραιά.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πεντέλης):

Τρίτων Αμαρουσίου – Νηρέας Χαλανδρίου 12-6.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ολυμπιακός 6 (2 αγ.)

2. Τρίτων Αμαρουσίου 6 (3 αγ.)

3. Ιωνικός 3 (2 αγ.)

……………………………………………………….

4. Νηρέας Χαλανδρίου 0 (3 αγ.)

*** Εκκρεμεί ο αγώνας: Τρίτη 24/2, Κολυμβητήριο Πειραιά: 21.15 Ολυμπιακός – Ιωνικός.

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών θα γίνει 17-19 Απριλίου. Η κλήρωση της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 18/3 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής