ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Προκρίθηκαν οι Νηρέας Γέρακα, Παναθηναϊκός και Ιωνικός Νίκαιας

  17.02.2013 19:46       1245

Ο Νηρέας Γέρακα, ο Παναθηναϊκός και ο Ιωνικός Νίκαιας είναι οι τρεις ομάδες που πήραν την πρόκριση στην Τελική φάση (29-31 Μαρτίου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών από τον Α' Όμιλο Αττικής της Β' (ημιτελικής) φάσης, οι αγώνες του οποίου ολοκληρώθηκαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Νίκαιας (ένας αγώνας έγινε και στο ΟΑΚΑ).

Έτσι συμπληρώθηκε το παζλ των δέκα ομάδων της Τελικής φάσης. Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί από τους άλλους ομίλους είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, ΠΑΟΚ, Ηρακλής.

Να σημειώσουμε ότι στα σημαντικότερα σημερινά παιχνίδια ο Ιωνικός Νίκαιας νίκησε τη ΝΕΠ (9-8) και τον ΝΟ Χίου (9-5) και εξασφάλισε την 3η προνομιούχο θέση, ενώ για την πρωτιά του ομίλου ο Νηρέας Γέρακα επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 11-6, στο μοναδικό ματς που έγινε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Νίκαιας και ΟΑΚΑ):

ΝΟ Χίου – Εθνικός Πειραιά 16-5, ΝΕ Πατρών – Ιωνικός Νίκαιας 8-9, Παναθηναϊκός – Νηρέας Γέρακα 6-11, Ιωνικός Νίκαιας – ΝΟ Χίου 9-5, Εθνικός Πειραιά – Παναθηναϊκός 5-17, Νηρέας Γέρακα – ΝΕ Πατρών 13-8.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Νηρέας Γέρακα 15

2. Παναθηναϊκός 12

3. Ιωνικός Νίκαιας 9

...........................................

4. ΝΟ Χίου 6

5. ΝΕ Πατρών 3

6. Εθνικός Πειραιά 0

Η κλήρωση της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών θα γίνει την Τετάρτη 27/2 στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής