ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Προκρίθηκαν ΠΑΟΚ και Ηρακλής

  10.02.2013 18:51       852

Ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής πήραν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης στην Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην υδατοσφαίριση από τον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, οι αγώνες του οποίου ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε την 1η θέση του ομίλου με το απόλυτο των νικών. Στη 2η θέση ισοβάθμησαν ο Ηρακλής και ο Άρης Θεσσαλονίκης (καθώς και το μεταξύ τους ματς είχε λήξει ισόπαλο), αλλά ο “γηραιός” ευνοήθηκε και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο διότι έχασε με μικρότερη διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟΚ (10-4 σήμερα το μεσημέρι, ενώ ο Άρης είχε χάσει με 10-3).

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία:

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):

Πύρρος Ιωαννίνων – ΑΠΣ Οξυγόνο 9-12, ΠΑΟΚ – Ηρακλής 10-4, Άρης Θεσσαλονίκης – Πύρρος Ιωαννίνων 19-3, ΑΠΣ Οξυγόνο – ΠΑΟΚ 6-17.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1.ΠΑΟΚ 12

2.Ηρακλής 7

..........................................

3.Άρης Θεσσαλονίκης 7

4.ΑΠΣ Οξυγόνο 3

5. Πύρρος Ιωαννίνων 0

Στην Τελική φάση, που θα γίνει 29-31 Μαρτίου, έχουν προκριθεί, εξάλλου, από τους Ομίλους Βόλου και Β’ Αττικής οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Π. Φάληρο.

Οι αγώνες του Α’ Ομίλου Αττικής (Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών, Ιωνικός Νίκαιας, Νηρέας Γέρακα, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Χίου), από τον οποίο θα προκριθούν άλλες τρεις (3) ομάδες και με τον οποίο ολοκληρώνεται η Β’ φάση, θα διεξαχθούν 15-17 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Νίκαιας.

Η κλήρωση της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 27/2 στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής