ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προκρίθηκε και ο Ιωνικός Νίκαιας στην Τελική φάση

  06.01.2013 16:16       976

Ο Ιωνικός Νίκαιας είναι η δέκατη ομάδα που πήρε την πρόκριση στην Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών στην υδατοσφαίριση. Οι Νικαιώτες νίκησαν στο σημερινό μπαράζ, που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά, τον ΝΟ Χίου μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με συνολικό σκορ 19-18. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 11-11 και μετά την παράταση 14-14.

Θυμίζουμε ότι οι υπόλοιπες εννέα ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι: Ηρακλής, ΠΑΟΚ, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Λάρισας, ΟΕΑΝΑΒ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΑΝΟ Γλυφάδας.

** Σε αγώνα που εκκρεμούσε στον Α’ όμιλο Αττικής, αλλά δεν θα επηρέαζε την τελική κατάταξη που είχε διαμορφωθεί από χθες και έγινε σήμερα το πρωί: Ιωνικός Νίκαιας – Ολυμπιακός 7-17.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών θα γίνει 1-3 Μαρτίου. Η κλήρωση της τελικής φάσης (θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων και στη συνέχεια θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής) θα γίνει την Τετάρτη 6/2 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής