ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Προκρίθηκε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 8-3 τον Ερυθρό Αστέρα

  15.09.2019 14:02       752

Με βασικό όπλο την πολύ καλή άμυνα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τη νίκη με 8-3 επί του Ερυθρού Αστέρα στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του στον Όμιλο του Βελιγραδίου, της Β´ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών και καταλαμβάνοντας τη 2η προνομιούχο θέση στη βαθμολογία του Ομίλου, κέρδισε την πρόκριση στη Γ’ Προκριματική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες, ο ΝΟΒ πήρε τα ηνία, έλεγξε τον ρυθμό, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο με την σφιχτή του άμυνα και με σωστές επιλογές σε καθοριστικά σημεία, πήρε διαφορά και την αύξανε μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Κόλιανιν, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Μπάσιτς με 4 γκολ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-8

Οκτάλεπτα: 0-1, 1-1, 1-2, 1-4.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μίσοβιτς, Τάνκοσιτς, Μαρτίνοβιτς 1, Γκιιγκορίγεβιτς, Βάσιτς, Ίλιτς, Άντζιτς, Γιάνκοβιτς, Ράντζεν, Σούλιτς, Γκουσάροφ 1, Ράντοβιτς 1, Ιβάνοφ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 4, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Τσαταλιός 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 1, Δήμου Π., Βούξεβιτς, Ανδρεάδης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γιαντράν Σπλιτ έκανε το 3/3 επικρατώντας με 16-9 της Πεΐ Ντε και προκρίθηκε ως πρώτη.

Η Τελική Βαθμολογία του Ομίλου:

1. Γιαντράν Σπλιτ 9

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6

............................

3. Πει Ντε 3

4. Ερυθρός Αστέρας 0

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής