ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Προσδοκία για μια ποιοτική παρουσία

  07.05.2021 09:23       762

Στην Βουδαπέστη βρίσκεται από το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην αποστολή μετέχουν 12 κορίτσια τα οποία θα πάρουν μέρος στο κόμπο, ενώ η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα διεκδικήσει την διάκριση στο σόλο (τεχνικό και ελεύθερο πρόγραμμα).

Οι αγώνες γίνονται λίγες εβδομάδες πριν από το προολυμπιακό που αναβλήθηκε τρεις φορές και τελικά θα πραγματοποιηθεί μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (τον Ιούνιο στην Βαρκελώνη), οδηγώντας την ΚΟΕ στην απόφαση να μην αγωνιστούν τα κορίτσια στην Βουδαπέστη στο ομαδικό και το ντουέτο.

Η έφορος της καλλιτεχνικής κολύμβησης και αρχηγός της αποστολής στην Ουγγαρία, η κυρία Δέσποινα Καράμπελα, αναφερόμενη στην ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τόνισε το πρωί της Παρασκευής (7/5) λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας:

«Οι προπονήτριες και όλοι οι φορείς του αθλήματος έχουνε συμβάλει τα μέγιστα ώστε να προσδοκούμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. Ευχή μου είναι τα κορίτσια να πετύχουν τους στόχους τους και φέτος να είναι η χρονιά τους κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε».

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τα στελέχη της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ