ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ανδρέας Βαζαίος

«Προσγειωμένος στους στόχους μου»

  06.12.2015 19:18       1059

Ιδιαίτερα χαρούμενος από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. μικτής ατομικής, αλλά παράλληλα «προσγειωμένος» στους στόχους του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Βαζαίος.

«Ήταν η τελευταία κούρσα μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οπότε ήθελα να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Στόχος μου ήταν μία ακόμη καλή επίδοση και ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Μαζί τους όμως ήρθε και το μετάλλιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Από αύριο όμως… κάτω το κεφάλι και σκληρή δουλειά, για την προετοιμασία μου ενόψει Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Λονδίνο και την Ολυμπιάδα του Ρίο».

Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Λεκάκης, που συνόδευσε την ελληνική αποστολή στο Ισραήλ, υποστήριξε: «Ο Ανδρέας Βαζαίος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή του παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι εξαιρετικός αθλητής και δείχνει πως έχει βάλει καλές βάσεις ενόψει των δύο μεγάλων του στόχων, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Από την πλευρά του ο Στέφανος Δημητριάδης προσπάθησε αρκετά για την συγκεκριμένη περίοδο, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσε. Τέλος η Νόρα Δράκου στάθηκε άτυχη, αφού από την άφιξή μας στο Ισραήλ ταλαιπωρούταν από γαστρεντερίτιδα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ