ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / EUROPA CUP / WORLD LEAGUE

Προσκύνημα μαζί στον Άγιο Ανδρέα οι Εθνικές Γυναικών Ελλάδας και Ρωσίας

  01.12.2018 17:12       717

Πάτρα, αποστολή

Κοινό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα έκαναν οι αποστολές των Εθνικών ομάδων Γυναικών Ελλάδας και Ρωσίας το πρωί του Σαββάτου (1/12), μετά την προπόνηση στο «Αντ. Πεπανός».

Η ορθόδοξη χριστιανική πίστη που συνδέει του δυο λαούς οδήγησε τους τεχνικούς των δύο ομάδων σε αυτήν την κίνηση, μία ημέρα μετά τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα και λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα (19:00) που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού της πόλης στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός».

Μαζί με τις αποστολές ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Από το ΔΣ της ΚΟΕ παρέστησαν τα μέλη του ΔΣ και έφοροι των γυνακείων Εθνικών μας ομάδων Άννα Μαρκοπούλου και Βάσω Αρβανιτοπούλου - Γαρελίδου, ενώ παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος της ΝΕΠ Μανώλης Τσουραμάνης, αλλά και ο τεχνικός συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσουτης ΚΟΕ και μέλος της ΚΕΔ Νίκος Βασιλείου.

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες  πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε κρίσιμες αναμετρήσεις, ενώ και οι σύλλογοι των δύο χωρών έχουν δώσει ενδιαφέροντες μεταξύ τους αγώνες (Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Κίνεφ Κίρισι, Χάντι Μανσίσκ, Ουραλότσκα).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής