ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Κ17/ΣΙΜΠΕΝΙΚ/ ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Προσοχή και ανάπτυξη στις αγωνιστικές αρετές των κοριτσιών»

  30.08.2021 17:00       575

Το τέταρτο μετάλλιο μέσα στο 2021 για την ελληνική υδατοσφαίριση, κατέκτησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Σίμπενικ της Κροατίας.

Η προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αλεξία Καμμένου, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά από μια πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο με μεγάλη αγωνιστική απραξία, είχαμε στα χέρια μας παιδιά με μεγάλη θέληση και σωστή αθλητική νοοτροπία. Δούλεψαν με συνέπεια και πίστη και ξέραμε ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι καλό. Στους αγώνες που ακολούθησαν είδαμε αγωνιστικές αρετές που πρέπει να προσεχθούν και να αναπτυχθούν. Ο ψυχισμός τους σε δύσκολες στιγμές των αγώνων μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα θέλαμε να βρεθεί χρόνος στο άμεσο μέλλον, να ενημερώσουμε τους σωματιακούς προπονητές τους και μαζί να συζητήσουμε για κάθε μια ξεχωριστά, πάντα με γνώμονα την αθλητική τους εξέλιξη. Έχοντας υπάρξει στη θέση τους, γνωρίζω και σέβομαι απεριόριστα την προσφορά τους. Η Εθνική ομάδα είναι πιο δυνατή όταν τα παιδιά συμμετέχουν σε ποιοτικά εθνικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Η πίκρα της απώλειας του τρόπαιου, είναι μια υγιής αντίδραση που θα οδηγήσει την φουρνιά αυτή πιο ψηλά».

Η Εθνική νεανίδων επιστρέφει στην Αθήνα στις 31/8 (01.10) με πτήση της Austrian Airlines μέσω Βιέννης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ