ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κατσαρός

«Προσπάθειες για συνεχή βελτίωση»

  03.03.2015 13:52       761

Ο Γιώργος Κατσαρός, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και η κυρία Άννα Μαρκόπουλου, μέλος του ΔΣ παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των διπλωμάτων στους προπονητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο αμφιθέατρο των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. 

Στην εκδήλωση ήταν επίσης ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, κύριος Αριστείδης Παπαδόπουλος, ενώ την επιτροπή διοίκησης της σχολής εκπροσώπησαν η πρόεδρος κα Χριστίνα Ανθή, καθώς και τα μέλη Αναστασία Γκούφα, Κατερίνα Καραβενίζλογλου, Φωτεινή Πουλάκη και Ιωάννα Μαραβελίδου.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του αντιπροέδρου της ΚΟΕ.

«Κυρίες, κύριοι

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την οποία και εκπροσωπώ στην  σημερινή εκδήλωση, είναι απόλυτα ικανοποιημένη για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών της Σχολής Προπονητών Γ’ Κατηγορίας, που έγινε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα Αθλήματά μας, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να απονείμουμε τα σχετικά πτυχία  σε όσους παρακολούθησαν τα μαθήματα της Σχολής  με επιτυχία.

Στην Θεσσαλονίκη 84 υποψήφιοι, απο τους οποίους 50 για την Κολύμβηση και 34 για την Υδατοσφαίριση και στην Αθήνα 257 συνολικά, παρακολούθησαν το αξιόλογο πρόγραμμα της Σχολής και  μετά από τις σχετικές διαδικασίες είναι πλέον έτοιμοι και τυπικά να ενταχθούν στο προπονητικό δυναμικό των Αθλημάτων μας.

Η ΚΟΕ, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για συνεχή επιμόρφωση του στελεχιακού δυναμικού των Αθλημάτων της και μέσα από την γενικότερη κρίση των τελευταίων χρόνων, ευελπιστεί να καταφέρει όπως τα Αθλήματα της να συνεχίσουν να είναι πρωταγωνιστές του Ελληνικού Αθλητισμού, όπως συνέβη άλλωστε και σε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας και καλή προπονητική πορεία στα  Αθλήματα μας. Σας  ευχαριστώ».

Ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής υδατοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης και αρχηγός του ΑΣ ΠΑΟΚ, με τον αρχηγό του ΑΣ Άρη, κ. Πασχάλη Καραγιάννη

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ