ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'

Πρωταγωνιστής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με χρυσά σε Ντουέτο και Ομαδικό (photos)

  22.01.2017 21:32       5112

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς ήταν ο θριαμβευτής στους Χειμερινούς αγώνες Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Α' που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (22/1) στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ". Σε μια διοργάνωση όπου μετείχαν συνολικά 295 αθλήτριες από 17 Σωματεία και στην οποία εντάχθηκαν και οι Hμερίδες Αστεριών 1-4 που ολοκληρώθηκαν επίσης με επιτυχία.

Τα "Σκαθάρια" του ΑΝΟΜ κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια τόσο στον Τελικό του Ντουέτου, με τις Δανάη Καριώρη - Θεοδοσία Τζουμάκα (αναπλ. Ειρήνη Γιαννούλου - Βαλμά), όσο και σε αυτόν του Ομαδικού. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο πήρε ο ΚΟ Ηρακλείου και το χάλκινο ο ΝΟΒΑ, ενώ στο Ομαδικό 2ος ήταν ο ΝΟΒΑ και 3ος ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους δύο τελικούς:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Δανάη Καριώρη - Θεοδοσία Τζουμάκα (αναπλ. Ειρήνη Γιαννούλου - Βαλμά) ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 71,9017 β.

2. Βιργινία Γεωργιουδάκη - Ιωάννα Μιχελουδάκη ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 70,7221 β.

3. Αναστασία Κουτσελίνη - Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Παρασκευή Τσέντζου) ΝΟΒΑ 70,6369 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Ειρήνη Γιαννούλου - Βαλμά, Σταυρούλα Βάγια Ελένη, Δανάη Καριώρη, Αικατερίνη Μπέκου, Στεργία Παπαματθαίου, Δανάη Σακέλλη, Θεοδοσία Τζουμάκα, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, αναπλ. Ελένη Λιντζεράκου, Μελίνα - Φλώρα Χουγιάζου) 70,8536 β.

2. ΝΟΒΑ (Αλεξάνδρα Ραφαέλα Αποστόλου, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάνη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίνη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Μαρία Μπουντούκου, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Κυριακή Καραγιάννη, Παρασκευή Τσέντζου) 69,7226 β.

3. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ευαγγελία Βηθλεέμ Θύμη, Βερκίνε Καπαματζιάν - Κοκαράκη, Δέσποινα Κωστίμπα, Ναταλία Λαγού, Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Μαρία Τζαμπαζίδη, Ευδοκία Φάνου, αναπλ. Λαμπρινή Αναστασίου, Μαρία Παπαβασιλείου) 68,9961 β.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΟΛΑ τα αποτελέσματα στους δύο τελικούς Ντουέτου και Ομαδικού, αλλά και αυτά των Αστεριών και των Φιγούρων στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος, δίπλα στις ΦΩΤΟ.

Η τεχνική σύβουλος Συγχρονισμένης κολύμβησης στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά μας δήλωσε σχετικά: "Οι πρώτοι χειμερινοί αγώνες του 2017, που με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, κρατούν το ενδιαφέρον τεταμένο και υπόσχονται πολλά σε όλα τα επίπεδα. Η πολυπληθής συμμετοχή αθλητριών από όλο και περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αποτελούν σημάδι ανάπτυξης, που σε συνδυασμό με το πολύ καλό υλικό και την ποιότητα των αθλητριών δίνουν υποσχέσεις για το μέλλον. Φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά, παρά τον περιορισμένο χώρο προπονήσεων, από πλευράς κολυμβητηρίων. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έγινε μια πρώτη επιλογή για την Εθνική ομάδα Κορασίδων κι εύχομαι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια στις νικήτριες των αγώνων και τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών και καλή συνέχεια στη δουλειά που τις περιμένει".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής