ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κώστας Δήμου

Πρωτάθλημα και στα δύσκολα

  29.05.2013 21:27       742

Πετούσε στα σύννεφα ο προπονητής των κοριτσιών του ΝΟ Βουλιαγμένης Κώστας Δήμου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες στους τελικούς από τον Ολυμπιακό, που διατηρεί στην κορυφή του ελληνικού γυναικείου πόλο την ομάδα του. Στις δηλώσεις του μίλησε για τον τελευταίο συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, ενώ τόνισε πως δίκαια ο ΝΟΒ πήρε τον τίτλο και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες. Αναλυτικά ο Κώστας Δήμου είπε:   

"Περίμενα ότι θα είναι πολύ δυνατός και συγκλονιστικός αυτός ο τελικός. Ήταν από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς, όμως, νομίζω αναδειχθήκαμε δίκαια πρωταθλητές. Ολη τη χρονιά δεν ήμασταν καλοί διότι υπήρξαν προβλήματα με τραυματισμούς και ποτέ δεν παίζαμε όλοι μαζί. Ακόμα και τώρα έτυχε ο τραυματισμός της Ρουμπέση. Τελικά φαίνεται ότι η Βουλιαγμένη μια πολύ καλή και πλήρης ομάδα και τα καταφέρνει ακόμα και στα δύσκολα να παίρνει αυτό που θέλει. Αλλά και το γυναικείο πόλο γενικότερα στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, αφού εκτός από εμάς και ο αντίπαλός μας κάνει καλή δουελιά. Υπάρχει μέλλον και αυτό φαίνεται, μετά την σημαντική ανανέωση που έχει γίνει.

Γερόλυμου: Δείξαμε χαρακτήρα

Η Αγγελική Γερόλυμου, από τις κορυφαίες του ΝΟΒ, που πέτυχε και το νικητήριο πέναλτι, δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά μου, αλλά η επιτυχία ανήκει σε όλη την ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχραιμία σε καθοριστικά σημεία, αλλά κάποια λάθη μας έβαλαν μέσα στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό. Τελικά, όμως, πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλό μας. Εμείς, όμως, έχουμε την ποιότητα, την εμπειρία και την ψυχραιμία στα δύσκολα. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και το πήραμε παρότι είχαμε μειονέκτημα έδρας".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής