ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'

Πρωταθλητής και πολυνίκης ο ΝΟΒΑ, χρυσά και σε Ντουέτο, Ομαδικό

  12.06.2016 16:08       4771

Ο οικοδεσπότης Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/6) το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης.

Ο ΝΟΒΑ κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια και στους τέσσερις τελικούς των αγωνισμάτων που είχε απονομές, καθώς πρώτευσε την Κυριακή και στο Ντουέτο (όπου πήρε και χάλκινο) και στο Ομαδικό (είχε χρυσά και σε Κόμπο, Σόλο το Σάββατο), ενώ πήρε και την πρωτιά στη γενική βαθμολογία συλλόγων με 256 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία πήρε ο ΝΟ Χανίων με 209 β. και την τρίτη ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 163.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτες στους δύο τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

  1. Χρυσούλα Ιωάννου – Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Ελένη Φράγγου (ΝΟΒΑ) 70,2022 β.
  2. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη – Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, αναπλ. Ελπίδα Κρασάκη (ΝΟ Χανίων) 67,4244 β.
  3. Ζωή Καράγγελου – Μαρία Μπουντούκου, αναπλ. Δήμητρα Ουρανίτσα (ΝΟΒΑ) 66,1511 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

  1. ΝΟΒΑ (Χριστίνα Ευτυχία Βαλιανάτου, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Μαρία Μπουντούκου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Ελένη Φράγγου, Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου) 68,9355 β.
  2. ΝΟ Χανίων (Ειρήνη Δουλαβέρη, Ελπίδα Κρασάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Βαϊα Λουράκη, Γαρυφαλιάνα Νίκο, Χριστίνα Ιωάννα Σκυλουράκη, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, Άννα Μαρία Τουσισβίλι, αναπ. Μαρία Ξυραφάκη) 65,5360 β.
  3. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Κατερίνα Μπέκου, Μαρία Παλαμιδά, Λυδία Χαρακάκου) 61,8555 β.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ:

1. ΝΟΒΑ 256 β.

2. ΝΟ Χανίων 209 β.

3. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 163 β.

4. Ηρακλής 134 β.

5. Πανσερραϊκός 127 β.

6.ΝΟ Βουλιαγμένης 124 β.

7. Νηρέας Χαλανδρίου 86 β.

8. Ωρίων 63 β.

9. ΑΝΟ Αργυρούπολης 60 β.

10. ΣΚ Ροή 36 β.

11.Αρίων Γλυφάδας 36 β.

12. Οδυσσέας Θεσσαλονίκης 12 β.

13. ΓΑΣ Κ. ΒΟΣΠ 8 β.

14. ΓΝΟΑ 6 β.

Η τεχνική σύμβουλος Συγχρονισμένης κολύμβησης στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά, που ήταν και η διαιτητής των αγώνων, μας δήλωσε σχετικά:

«Επρόκειτο για την πιο πετυχημένη διοργάνωση από όλα τα πρωταθλήματα της φετινής σεζόν, λόγω της τεράστιας συμμετοχής αθλητριών σε αυτήν. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΝΟΒΑ και την πόλη του Βόλου για τη φιλοξενία και τη συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων. Ευχαριστούμε φυσικά και όλα τα σωματεία για τη αθρόα συμμετοχή των παιδιών τους. Η ΚΟΕ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την πρόοδο του αθλήματος.  Έχουμε 400 αθλήτριες στη συγκεκριμένη αναπτυξιακή ηλικία. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα διεξαχθούν αντίστοιχες ή και μεγαλύτερες -σε συμμετοχή και επιτυχία- διοργανώσεις. Καλή συνέχεια, καλό καλοκαίρι στα κορίτσια και καλή επιτυχία στις διεθνείς αθλήτριές μας για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. Και φυσικά τις θερμότερες ευχές μας στα κορίτσια του Ντουέτου της Εθνικής Ομάδας που πρόκειται να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος, με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Μακάρι να γυρίσουν νικήτριες. Καλή δύναμη!».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής