ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

  28.06.2015 16:24       1487

ΦΩΤΟ: Η απονομή στις πρωταθλήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης από τον Δημήτρη Φαραντούρη (newsports.eu)

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης διατήρησε τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία Νεανίδων της Συγχρονισμένης κολύμβησης (μετά και την ΟΠΕΝ), καθώς πήρε την πρωτιά στη γενική βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε σήμερα στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Παράλληλα ο ΑΝΟΜ έφτασε τα δύο χρυσά μετάλλια, αφού μετά από αυτό του Κόμπο χθες κατέκτησε σήμερα και στο Ντουέτο με τις αδερφές Άννα Μαρία και Αναστασία Ταξοπούλου, ενώ πήρε και το χάλκινο στο Ομαδικό (συνολικά δύο χρυσά και δύο χάλκινα, καθώς είχε 3η θέση και στο Σόλο).

Το χρυσό στο Ομαδικό κατέκτησε ο Νηρέας Χαλανδρίου και το ασημένιο ο ΝΟ Χανίων. Το ασημένιο στο Ντουέτο πήραν οι Ιφιγένεια Δίπλα - Βαλεντίνα Φαραντούρη του Νηρέα Χαλανδρίου και το χάλκινο οι Σοφία Μαλκογεώργου - Σοφία Σαραντίδη του ΝΟ Βουλιαγμένης

Τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία κατέλαβε ο ΝΟ Χανίων και την 3η ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Αναστασία Ταξοπούλου - Άννα Μαρία Ταξοπούλου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης) 78,8423 β.

2. Ιφιγένεια Δίπλα - Βαλεντίνα Φαραντούρη, αναπλ. Ελευθερία Γκουζούνα (Νηρέας Χαλανδρίου) 77,4710 β.

3. Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου - Σοφία Σαραντίδη, αναπλ. Αντιγόνη Σταμέλου (ΝΟ Βουλιαγμένης) 77,2145 β.

4. Γιάνα Πέτροβα Γκεοργκίεβα - Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη (ΝΟ Χανίων) 76,8910 β.

5. Βασιλική Κοφίδη - Παρασκευή Κοφίδη (ΝΟΒΑ) 73,4521 β.

6. Ηλιάνα Καμπούτση - Θάλεια Παπαδοπούλου, αναπλ. Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης) 71,9978 β.

ΦΩΤΟ: Οι χρυσές στο Ντουέτο αδερφές Άννα Μαρία και Αναστασία Ταξοπούλου του ΑΝΟΜ (newsports.eu)

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Νηρέας Χαλανδρίου (Ελευθερία Γκουζούνα, Ιφιγένεια Δίπλα, Δανάη Γαβριέλα Καλογεροπούλου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Γεωργία Μπαρλαμπά, Ηρίννα Δήμητρα Πανίδη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βικτωρία Χρυσοβέργη, αναπλ. Βασιλεία Γκουζούνα, Ευδοξία Αικατερίνη Χριστογιαννοπούλου) 74,5487 β.

2. ΝΟ Χανίων (Μαρία Βοζινάκη, Μαρία Ελένη Βοζινάκη, Γιάνα Πέτροβα Γκεοργκίεβα, Όλγα Κουργιαντάκη, Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, αναπλ. Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου) 74,5487 β.

3. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Ηλιάνα Καμπούτση, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Αικατερίνη Μανάρα, Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, αναπλ. Ουρανία Ντούνη) 74,4683 β.

4. ΝΟ Βουλιαγμένης 73,4192 β., 5. ΚΟ Ηρακλείου 72,7835 β., 6. Πανσερραϊκός 71,9511 β.

ΦΩΤΟ: Το χρυσό Ομαδικό του Νηρέα Χαλανδρίου (newsports.eu)

Η ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 225 β.
2. ΝΟ Χανίων 201 β.
3. Νηρέας Χαλανδρίου 194 β.
4. ΝΟ Βουλιαγμένης 172 β.
5. ΚΟΗ 96 β.
6. Πανσερραϊκός 88 β.
7. Ηρακλής 87 β.
8. ΝΟΒΑ 72 β.
9. ΣΚ Ροή 24 β.
10. Αρίων Γλυφάδας 3 β.
11. ΑΝΟ Αργυρούπολης 2 β.

ΚΟΥΓΙΑ: "ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ"

Η τεχνική σύμβουλος Συγχρονισμένης κολύμβσης στην ΚΟΕ και διαιτητής των αγώνων Ελένη Κουγιά μας δήλωσε: "Ήταν μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση για τη Συγχρονισμένη, με το σύνολο σχεδόν των αθλητριών (που συμμετείχαν) να λαμβάνει μέρος σε ένα τουλάχιστον ομαδικό αγώνισμα. Αυτό ευελπιστούμε να συνεχιστεί και να είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα επόμενα χρόνια ώστε να υπάρξει κάποια στιγμή και στα ομαδικά προκριματική φάση. Οι επιδόσεις των αθλητριών που μετέχουν και στις εθνικές ομάδες ήταν αξιοπρόσεκτες και, σε συνδυασμό με την εμφάνιση στο Μπακού, δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή φόρμα δημιουργώντας μας υψηλές προσδοκίες εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων του καλοκαιριού σε Καζάν και Όστια. Ευελπιστώ να είμαστε όλοι καλά και να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσες αθλήτριες έχουν κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής