ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ/ ΧΑΛΚΙΔΑ

Πρωταθλητής ο ΝΟ Ζακυνθίων Πρωτέας στη γενική βαθμολογία Α/Γ και στις Γυναίκες - Στους Άνδρες πρώτευσε ο ΝΟ Δίαυλου Ωρεών - Ο ΝΟ Αλιβερίου τα κατηγοριών (pics)

  01.09.2024 17:46       756

Ο ΝΟ Ζακυνθίων Πρωτέας αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γενική βαθμολογία Ανδρών - Γυναικών του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας, που ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή, 1/9) στο ανοιχτό Δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας και το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η ΚΟΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Η ομάδα της Ζακύνθου συγκέντρωσε 300 βαθμούς στη γενική βαθμολογία Ανδρών - Γυναικών και την ακολούθησε ο Ναυτικός Όμιλος Δίαυλου Ωρεών με 138, ενώ τρίτος ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου με 118.

Στη βαθμολογία των Ανδρών, πρώτευσε ο Ναυτικός Όμιλος Δίαυλου Ωρεων με 117 βαθμούς και στην αντίστοιχη των Γυναικών ο ΝΟΖΑΚ Πρωτέας με 224 βαθμούς.

Στη γενική βαθμολογία Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών την πρώτη θέση πήρε ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου με 84 βαθμούς.

Ο ΝΟ Αλιβερίου πρώτευσε και στη γενική βαθμολογία Εφήβων - Νεανίδων, αλλά και στη γενική Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' Β', με τον Πρωτέα Καλύμνου να πρωτεύει στην Κορασίδων, Παγκορασίδων Α' και Β'.

Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Απονομές έκαναν την Κυριακή η Β' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς Ελευθερία Σαραντίδου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Χαλκιδαίων Ιωάννης Νέζης.

Δείτε, πάνω, photos.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ